Troeven

Salons De Groene Jager heeft heel wat troeven in huis om u en uw gasten te verwennen:

 4 ZALEN: de Vijverzaal ( tot 120 personen), Het Klein Salon (tot 25 personen), De Organgerie (tot 300 personen) en La Poutre op de eerste verdieping (tot 180 personen)

een 2,5 ha GROTE PARKTUIN met de eeuwenoude Kastanjeboom

de PERSOONLIJKE BENADERING van Lien en Tom: sinds ze elkaar leerden kennen op de Hotelschool van Koksijde in 1996 heeft de horeca sector hen niet meer los gelaten. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld, kennen de ‘métier’ van het ontvangen dan ook door en door en brengen dit graag over aan hun gasten.

GASTRONOMIE: Passie, kennis en gedrevenheid zijn de drie pijlers waarop de keuken van Salons De Groene jager is gebouwd. De Executive Chef  en het eigen keukenteam van Salons De Groene Jager gaan elke dag tot het uiterste om de gasten maximaal culinair te verwennen. We hebben heel wat standaard formules, maar we werken met plezier een voorstel op uw maat uit!