WELKOM IN
DE GROENE JAGER

DE LOCATIE VOOR UW FEEST

Welkom in De Groene Jager, dé locatie voor uw feest, evenement of meeting. Ontdek onze zalen, tuin en cateringmogelijkheden en ervaar de sfeer van onze 18de eeuwse kasteelhoeve.

Wij heten wij u hartelijk welkom. Prachtige, sfeervolle zalen tot 300 personen, een Orangerie, een romantisch terras en een 2.5 hectare aangelegde tuin met vijver en eeuwenoude bomen vormen de ideale entourage voor uw feest.

Naast de klassieke mogelijkheden bespreken wij graag samen uw wensen en persoonlijke verlangens voor uw receptie, garden-party, hedendaagse verrassende buffetformules, walking dinners, cocktails, …

Daarenboven krijgt u reeds vanaf het eerste contact een duidelijke voorstelling van wat uw feest kan kosten, zonder onaangename verrassingen achteraf.

Wenst u meer informatie?
Contacteer ons vrijblijvend.

Al sinds de jaren 1700 is De Groene Jager een trefpunt van samenkomen en gezelligheid. Eerst jarenlang als kasteelhoeve en daarna als jachthuis voor een welgestelde familie. Pas vele jaren later werd het ook een begrip als feestzaal.

Al bijna 40 jaar wordt de statige Kasteelhoeve uitgebaat als eventlocatie. De Groene Jager heeft heel wat troeven om er een geslaagde dag van te maken. Bij de Groene Jager wordt traditie gekoesterd.

Wij, Tom en Lien, zijn opgegroeid aan de Hotelschool ter Duinen van Koksijde en sinds 1996 laat deze boeiende sector ons niet meer los.

Passie, kennis en gedrevenheid zijn de drie pijlers waarop De Groene Jager is gebouwd. Als familie en als bedrijf zit gastvrijheid in ons bloed. Wij weten als geen ander hoe we onze gasten maximaal kunnen verwennen, zich kunnen volledig laten ontlasten en zich helemaal ‘thuis’ kunnen doen voelen.

Welkom in De Groene Jager!

ONS VERHAAL

TROEVEN

De Groene Jager heeft heel wat troeven in huis om u en uw gasten te verwennen:

We beschikken over 5 zalen: de Vijverzaal (tot 120 personen), Het Klein Salon (tot 25 personen), De Orangerie (tot 300 personen) en De Zolderzaal op de eerste verdieping (tot 180 personen) en een 2,5 ha grote parktuin.

De persoonlijke benadering van Lien en Tom: sinds ze elkaar leerden kennen op de Hotelschool van Koksijde in 1996 heeft de horecasector hen niet meer los gelaten. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld, kennen de ‘métier’ van het ontvangen dan ook door en door en brengen dit graag over aan hun gasten.

Passie, kennis en gedrevenheid zijn de drie pijlers waarop de keuken van De Groene jager is gebouwd. De Executive Chef en het eigen keukenteam van De Groene Jager gaan elke dag tot het uiterste om de gasten maximaal culinair te verwennen. We hebben heel wat standaard formules, maar we werken met plezier een voorstel op uw maat uit!