Feesten

Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, een huwelijks- of communiefeest… Salons De Groene Jager is de perfecte plek. Het authentieke karakter van het domein en de exquise service maken van iedere aangelegenheid een gebeurtenis die je niet snel zal vergeten.  Salons De Groene Jager is zowel geschikt voor kleinere (vanaf 10 personen) als grote gezelschappen (tot 300 personen).  

Wie een onvergetelijk huwelijksfeest zoekt, is bij ons aan het juiste adres.  U kan onder het bladerdak van de allermooiste bomen samen met uw gasten een unieke huwelijksceremonie laten plaatsvinden in onze tuin. Van fotoshoot tot het ja-woord, van informele borrel tot uitgebreide cocktail receptie en van diner tot een spetterend dansfeest,  de volledige huwelijksdag kan van begin tot eind plaatsvinden in onze Salons.

Misschien heb je zelf al volop ideeën voor de organisatie van jullie ideale feest, zo niet helpen we je graag met tips en advies voor een onvergetelijke dag. Kom eens langst en we luisteren met plezier naar uw wensen, de koffie staat klaar!