Vier de feestdagen in stijl bij
De Groene Jager.
Executive Chef Jyppe Spiessens en zijn team verwelkomen je voor twee onvergetelijke momenten:
een sfeervolle Kerstlunch op 25 december en een feestelijk Oudjaarsdiner met dansavond op 31 december.
Geniet van verfijnde gerechten, Champagne, wijnen en een warme feeststemming in Brasschaat.
Kerstlunch – 25 December
170 € p.p. - Van 11u00 tot 16u00
Table snack
Ricotta-roomkaas | cracker van zaden en pitten
2 Appetizers
Keuze van de chef
Voorgerecht
Gravad lax | duindoornbes | sponge cake van pastinaak | zure room
Tussengerecht
Agnes Sorel-soepje | groene kruidenolie
Tussengerecht
Citroensorbet | bubbels
Hoofdgerecht
Rollade van kalkoen | wortel | gevogeltejus met truffel | gekarameliseerde sjalot
Dessertenbuffet
Prijs: 170 € per persoon
Inclusief Champagne-aperitief, wijnen, water, koffie en thee.
Oudjaar – 31 December
Van 19u00 tot 03u00
Table snack
Muhammara | crackers
2 Appetizers
Keuze van de chef
Voorgerecht
Carpaccio van coquille | komkommer | citrusparels | tijgermelk | crispy chili oil
Tussengerecht
Brioche | prosciutto | mosterdzaad | groene kruiden
Tussengerecht
Open ravioli | krab | venkel | jus van strandkrab
Hoofdgerecht
Kabeljauw | witte wijnsaus | zalm-steureitjes | bieslook | puree
Dessert
Chocolade | hazelnoot | citrus
Midnight snack
Frietjes | truffelmayonaise | krokante ui | crumble van coppa | lente-ui
Prijs: 199 € per persoon
Inclusief Champagne, wijnen, water, koffie en thee, open bar tot 03u00 en Champagne om middernacht.
Dansavond met DJ Olivier.
